Intentionez de cel putin doi ani sa scriu un post care sa incheie cumva povestea Life in Loops. Initial trebuia sa fie un post despre cum nu am timp sa mai scriu, apoi devenise unul despre cum o schimbare de job mi-a readus cheful de viata, de frumos si de zambete calde… Insa toate astea palesc in comparatie cu noua tema a acestui articol. Am asteptat suficient sa il scriu si acum imi este clar ce asteptam.

Incepusem blogul in facultate, cand descopeream lucruri si oameni noi, cand incepeam sa ma descopar pe mine si propriile pasiuni. In acelasi timp invatam sa ma maturizez and i was doing it the hard way!

Mi-am expus toate gandurile si trairile din perioada aia in articolele acestui blog. Am prins putin curaj si mi-am lasat si imaginatia sa colinde aiurea in unele postari. Mi-a prins tare bine, a fost o experienta cu adevarat terapeutica:)

Recunosc, imi este usor jena sa recitesc unele povesti insa fac parte din mine si mi le asum.

Am expus aici, for all to see, inceputurile unei frumoase prietenii intre mine si Sarco aka Sarcastic Dog. Dintr-un necunoscut sarcastic si acid, individul asta mi-a devenit apropiat. Fara sa ne fi vazut vreodata, am inceput o prietenie online. Mai intai a fost blogul. Apoi, a venit Yahoo Messenger. Aici am reusit sa ne conversam si in varianta audio. Cred ca asta mi-a pus capac!… Cand i-am auzit vocea si l-am auzit razand pentru prima oara!

Am continuat un an de zile sa ne vorbim fara sa ne vedem. Un an in care am primit sfaturile unui barbat despre cum sa ma imbrac la intalnirea cu tipul cu nas carn, in care am ras despre cum a fost la film cu zgarcitul care mi-a spus „ma duc sa imi iau popcorn, tu vrei ceva?”.

S-a facut anul si a venit momentul sa facem cunostinta. Ne placeam reciproc inca dinainte de acest pas asa ca totul a continuat in mod firesc pentru noi. Notalent369 si Sarco au devenit un cuplu. Relatia noastra era plina de nou, frumos, inedit, riscant, palpitant si nu in ultimul rand de o dragoste nebunaaaaa! Parca prea frumos sa fie adevarat. Timpul trecea si noi ne iubeam tot mai tare. Relatia noastra a devenit din ce in ce mai solida si parca ne indreptam spre happily ever after.

Au trecut 5 ani pe langa noi, nici nu stiu cum! Parca ieri am baut primul pahar de whiskey impreuna:) 5 ani incredibili, 5 ani de cand te iubesc Dude!

Ei bine da, iarna trecuta a venit si momentul sa spunem „DA” unul in fata altuia. Am spus DA pentru o viata impreuna, pentru o viata in care sa ne iubim.

Din 2 august 2013 avem o dragoste si mai mare langa noi. Minunea noastra se numeste Eva si a venit pe lume la 11:15 cu 3,140kg intr-o zi de vineri. Varianta in miniatura a taticului, Eva e printesa noastra talentata si sarcastica:)

Cred ca Eva ne inchide cumva cercul povestii care a inceput pe acest blog…de acum incolo ne vom invarti in cerc, in jurul ei 🙂

Life in loops va ramane in nebuloasa web-ului pentru ca peste ani si ani, Eva sa poata rasfoi si zambi la glumele dintre mami si tati!

Va multumesc celor care ati citit candva Life in loops!

20131009-210057.jpg

Publicitate