E o lume ciudata. Da. M-a lovit si pe mine realitatea. Sigur, sunt in egala masura femei si barbati ciudati si …pur si simplu dubiosi. Dar pentru ca in ultima vreme ma confrunt cu tot felul de situatii in care dau peste femei de acest gen, si pentru ca am fost acuzata (de barbati, ce-i drept) ca am de adus reprosuri numai barbatilor, m-am decis sa scriu despre cealalta versiune a lucrurilor…despre femeile cu probleme.

Exista femei care isi creaza obsesii. Sunt acele femei care nu accepta o despartire, care isi manipuleaza psihic „fostul” cu telefoane, aparitii neanuntate in acelasi club cu el, si tot felul de gesturi nepotrivite. Aici, in functie de gravitatea situatiei, este sau nu necesara interventia unui specialist.

Exista femei proaste. Doamne cate sunt! Aici avem doua subcategorii : femeile proaste, slabe de inger, pe care nu le duce mintea…si femeile proaste pe care mintea le duce numai la tampenii. Prima subcategorie cuprinde femei demne de mila si nimic mai mult. Ele sunt cele care se lasa calcate in picioare, folosite si dominate de catre alte femei. De asemenea se lasa batjocorite de barbati, se complac fie in relatii de lunga durata in care se lasa inselate pentru ca „asa sunt toti barbatii…macar nu ma bate”, fie in relatii fugare cu barbati ce le folosesc pentru o noapte, dupa care prapaditele asteapta saptamani intregi sa sune telefonul si sa fie invitate in oras la o a doua intalnire.

A doua subcategorie contine femeile proaste dar care se tin cel mai tare pe pozitii… Sunt cele care se folosesc de toti oamenii din jurul lor pentru simplul motiv ca le usureaza lor viata. Este simplu pentru ele sa ai mai multe relatii in acelasi timp, sa storci barbatii de bani si sentimente, iar la urmatorul venit sa alungi cate un altul de langa tine pentru simplul motiv ca nu are la fel de multi bani in banca dispusi sa-i „investeasca”  persoana ta.[Nu va lasati inselati! A nu se confunda proasta de duzina cu femeia puternica, femeia care stie ce vrea, e independenta si isi asuma alegerile in viata.]

Femeile astea cu probleme exista peste tot, ceea ce e destul de inspaimantator. Daca sunteti inconjurati de astfel de persoane, incercati o interventie, treziti-le la realitate pentru ca…nu-i asa?!…primul pas spre vindecare este recunoasterea!

Post dedicat tuturor nebunelor cu care am avut de-a face eu sau prietenii mei.

Reclame