Daca ma intrebati pe mine (stiu ca nu o faceti, e o intrebare retorica), barbatii iubesc femeile in primul rand pentru lucrurile simple, banale si abia apoi, pentru formele sale frumoase.

Un barbat iubeste o femeie pentru felul in care se bosumfla copilareste atunci cand dezamageste pe cineva drag, pentru felul in care isi amesteca zaharul din cafea, pentru ca ii place mirosul de levantica, pentru felul in care se scuza atunci cand intarzie 15 minute, pentru spiritul ei curios si pus pe sotii si pentru felul in care isi poarta parfumul misterios.

Abia dupa toate detaliile astea, o iubeste pentru rotunjimi, pielea fina si placuta la atingere, parul lung sau gleznele puse in valoare intr-un pantof cu toc.

Cel putin, asa cred eu ca se iubeste o femeie. Cred ca aspectul vine sa completeze fiinta iubita. Asta cred ca este dragostea adevarata.

Nu spun ca primul lucru care ne atrage la cineva nu este aspectul fizic. Dar pastrati in vedere ca nu vorbesc despre atractie, ci despre iubire. Dupa ce cunosti persoana de care te simti atras, atunci cand stabilesti o legatura reala, inveti…sau mai bine zis..incepi sa iubesti acel om pentru cele mai mici lucruri, doar pentru ca nimeni nu le mai face in acelasi mod frumos. Daca iubesti astfel, nu ai cum sa nu vezi omul de langa tine ca fiind cel mai frumos cu putinta.

Reclame