Toata lumea a auzit pana acum de scandalul cu Raduleasca si Zoso, referitor la campania ei anti-fumat. Am inteles, e o persoana publica tipa, e o tinta vie, e usor sa te legi de ea si actiunile ei. Insa niciodata, in my wildest dreams, nu as fi zis ca o sa ajung si eu intr-o postura asemanatoare.

Notalent369- tinta unor actiuni cu scopuri indoielnice. Bine, intotdeauna m-am considerat mai speciala (nu, nu „Speciala” in sensul ca am probleme care necesita un psihiatru), dar asa ne consideram cu totii, ne simtim un pic inafara turmei, meniti sa realizam lucruri marete. Ceea ce nu stiam e ca si altii ma vad asa. Iata ca cineva m-a ochit, m-a vazut ca fiind deosebit de interesanta si s-a gandit ca viata mea personala, oamenii care ma inconjoara si copilaria mea pot fi desprinse cumva de numele meu si asociate cu un altul: DeliciousJane. In caz ca veti fi curiosi si il veti Google-ui, veti descoperi ca este legat de un site pornache.

Exista o tanara domnisoara cu acest pseudonim, care a tinut mortis sa imi fure identitatea. Dupa cateva zile in care am primit mailuri cu declaratii de dragoste de la un barbat (pe care le-am considerat a fi spam), situatiunea s-a agravat. Barbatul, belgian la origine, se pare ca vorbea cu aceasta individa intr-un chat-room (1 euro/min…am verificat) in timp ce o observa atent pe webcam. Cand a fost rugata sa spuna despre ea si viata ei cate ceva, se pare ca a povestit despre MINE si despre viata MEA. Frumos, nu? Elegant as putea spune. Si mai presus de toate, extrem de LEGAL (pentru oamenii care nu imi recunosc tonul vocii in timp ce spun aceste lucruri, SUNT IRONICA!)! In orice caz, nu si-a gasit persoana potrivita. In primul rand, acest om mi-a aratat o poza cu ea si se vede de la o posta ca e romanca lipsita de IQ si implicit de imaginatie. In al doilea rand, I’LL HUNT HER DOWN LIKE A DOG! …si o sa o gasesc pana la urma. Sa se tina bine atunci cand o s-o fac. O sa fie distractiv. Legal actions will be taken. Mark my words!

Va multumesc pentru atentie,

Yours sincerly,

Notalent369, cea care nu are nici un fel de legatura cu rebuturile societatii in care traim.

Reclame