Ma tot gandesc la inceputurile de relatie. Toate sunt frumoase. In caz contrar, abandonam..e normal. Asadar inceputurile sunt frumoase. Bun. La inceput, iti aduce flori, te simti coplesita de gesturi mici si frumoase. Incepi sa te intrebi cum se face ca stie exact ce-ti place…sa-ti lase biletele pe care sa le gasesti ascunse prin buzunarele blugilor, sa-ti ofere flori cand te vede nervoasa dupa un examen greu, sa-ti tina fata in maini si sa-ti spuna ca tu il faci un om mai bun. Iti pui problema daca stie toate astea pentru ca au mers in relatiile lui anterioare, daca le stie pentru ca a avut o mama care s-a gandit la tine cand i-a dat indicatii in adolescenta, sau daca pur si simplu a fost o femeie intr-o viata anterioara. Ideea e ca traiesti un vis si totul ti se pare ireal…

Dupa un timp o sa incepi sa te intrebi de ce nu mai primesti un trandafir rupt dintr-un parc, de ce nu iti mai da tie surpriza din oul kinder, de ce nu mai cumpara el biletele la teatru si te roaga pe tine sa o faci. Incepi sa simti sfarsitul „inceputului”. Ca orice femeie, regreti. Regreti ca s-a terminat partea de „curtat”.

Ajungeti sa va despartiti. Nu puteti sa va mai vorbiti, ci doar va certati. Prietenii tai, prietenii lui, parintii tai sau ai lui…colegii tai sau ai lui…toti devin subiect de scandal. Nu scapa nimeni. Puneti punct si va cautati alte jumatati. Incepeti relatii surogat, al caror unic scop este sa va ajute sa depasiti o despartire dureroasa de un om pe care l-ati iubit candva.

Vi se intersecteaza cararile inca o data. Va marturisiti dragostea inca prezenta, va priviti in ochi, va tineti de mana…si va impacati. Amintirile „inceputului” va aduc aici. Nu ai cum sa te gandesti la dispute, tipete si bataile vecinilor in calorifer ca raspuns la unul din scandalurile voastre..ci doar la micile lucruri care v-au adus impreuna prima oara. Ce frumos era cand te suna de la berea cu baietii sau de la concertul formatiei tale preferate la care nu ai putut sa ajungi..! Cat o sa dureze pana o sa reinceapa certurile?

pentru tenismena mea preferata.

Anunțuri