Am vazut ca asta se cauta pe net si in mod curios, asta se pare ca gasiti. Probabil, cuvintele din fraza respectiva apar in posturi diferite. Asa ca m-am gandit sa adun eu toate informatiile intr-un singur articol, pentru voi.

Dragilor, de revenit va reveniti cu totii. Ala care a spus ca „timpul videca orice rana” a fost un om intelept. Recunosc, dupa prima despartire dureroasa, eram de parere ca timpul nu face decat sa adanceasca ranile, sa le deschida fix atunci cand durerea devine amorteala. Asta pentru ca iubeam inca..pentru ca ma agatam de trecut. De revenit dupa o relatie iti revii atunci cand nici  macar nu-ti dai seama. Iti revii atunci cand te simti atrasa din nou de cineva (unde pana in momentul acela nu iti imaginai un sarut fara EL). Iti revii atunci cand zambesti mai mult decat plangi. Iti revii atunci cand prietenii nu iti mai raspund la telefon cu „buna, cum esti?” pe un ton ingrijorat. Iti revi cand a trecut suficient timp, cand ai uitat, cand ai trecut peste…si poti sa garantezi ca ti-ai revenit atunci cand, dupa ce le-ai facut pe cele deja mentionate, incepi o noua relatie. Asta e cireasa de pe tortul tau.

Sigur, in functie de intensitatea relatiei destramate, in functie de sentimentele pe care le-ai nutrit pentru acel cineva, exista posibilitatea ca la urmatoarea intalnire cu el, copcile sa se rupa si rana sa fie redeschisa. E posibil. Asta nu poate sa insemne decat un singur lucru. Nu ti-a trecut inca. Mai ai cativa demoni de invins. Timp..lasa-i timp…si o sa treaca.

Cat despre micul aspect din titlul meu, cel scris intre paranteze, nu e mare filosofie… Nu exista acel mai repede. Vorbim despre sentimente aici…nu ai cum sa grabesti un sentiment. Poti incerca, desigur…dar va fi in zadar. Poti intra imediat intr-o relatie „rebound” dar nu-ti va aduce decat o mana care sa te tina in brate..pacat insa ca nu vei simti nimic in timpul imbratisarii..pacat ca va fi totul sec. Nu exista mai repede.

Exista insa multe etape, multi pasi de facut. O sa te deranjeze toate cuplurile din jurul tau, o sa-ti amintesti de el in cele mai nepotrivite momente, o sa vrei sa-l suni la fiecare betie, o sa il regasesti in toate chipurile intalnite pe strada, o sa-i recunosti parfumul cand ti-e lumea mai draga…Toate o sa dispara…cu timpul. Nici macar melodiile voastre nu o sa te mai infioare..o sa ajungi in situatia in care nu o sa mai ai nici o traire. Dar nu ai cum sa grabesti lucrurile, nu ai cum sa sari peste etape. Tot ce pot sa-ti spun, e ca o data ce ai ajuns acolo, in punctul in care esti ok, o sa intelegi ca am avut dreptate.

Reclame