Exista lucruri care nu se spun. Nu pentru ca ar fi secrete, nu pentru ca sunt jenante sau pentru ca ar aminti de greseli monumentale…ci pur si simplu din respect. Ar trebui sa existe un cod al bunului simt, sau poate ca exista…dar nu stiu multi de el. Este unul nescris, dar ma bate gandul sa fiu eu cea care il asterne pe hartie. Ar trebui sa cuprinda sfaturi pentru cei pe care ii ia gura pe dinainte one two many times :

-nu se discuta despre fostii cu actualii

-nu se discuta despre problemele de acasa de la primele intalniri

-nu se discuta despre dificultatile dintr-o relatie cu persoane de sex opus. nu se stie ce turnura va lua discutia, mai ales in jurul unei sticle de vin dulce

-nu se reproseaza, nu se arunca in fata, nu se dezgroapa securea razboiului in ziua de nastere a unuia dintre voi, de Sarbatori sau in pragul oricarui alt tip de aniversare. e teribil de neplacut.

-nu se vorbeste in public NICIODATA despre o partida de amor. cine stie cine trage cu urechea?

-nu se recomanda telefoanele in miezul noptii, la betie, insotite de milogeli si vaicareli excesive. sunt un gest disperat. nimanui nu-i plac disperatii.

-nu se recomanda urmaritul cu masina, amenintarile sau violenta. daca se ajunge la asemenea reactii, sunteti sfatuiti sa cautati ajutor profesionist.

-nu se apeleaza la insulte in public, la scandal si alte reactii demne de usa cortului. sunt pur si simplu de prost gust.

Nu cred ca am spus nimic nou pentru multi dintre voi. Dar vorba aia… „better safe than sorry” !

Reclame