Am ajuns la concluzia ca un tip foloseste anumite glumite, anumite expresii menite sa amuze o tipa, iar in momentul in care se desparte de ea, ajunge sa refoloseasca aceste replici cu orice alta femeie intalneste si vrea sa cucereasca.

„Statisticile demonstreaza”, adica intreband printre prieteni si cunostinte am ajuns sa aflu ca, intr-adevar, un barbat isi refoloseste cuvintele mieroase pentru ca stie ca au un succes garantat. Si daca e sa privesti asa lucrurile, de ce nu ar face-o? Din respect? La o adica de ce?…Cea pe care incearca sa o seduca nu are cum sa afle ca replicile lui sunt reciclate.

Dupa momentul „revelatiei” mele, am stat si am gandit-o un pic la rece. Mi-am dat seama ca si eu, la randul meu, am ajuns sa bat aceleasi trotuare inguste, aceleasi cafenele si aceleasi banci din aceleasi parcuri, tinand de mana tipi diferiti. Asa s-a intamplat. Nu am insistat asupra acelor locuri, dar nici nu m-am impotrivit, stiind ca un an in urma, pe aceeasi banca ii juram dragoste vesnica altuia. I call it a funny twist of fate.

Inca o descoperire…sunt multi barbati afurisiti pe lumea asta…muuuuuulti!!!…Acesti barbati afurisiti (ca sa fiu draguta folosesc acest termen) se bucura de relatii amoroase cu 2 sau mai multe femei, simultan. Pentru a se asigura ca nu vor avea parte de scapari, cum ar fi una dintre cele mai grave – sa le incurce numele, acestia prefera sa vina cu un nume de alint (pisi/iubi/scumpa/iubita/mami/puiu-asta chiar ma omoara, ca toate de fapt..) care este cu adevarat bullet-proof. Nu poti da gres, asa e. Atata vreme cat folosesti „pisi” pentru ambele (sa zicem, sa fim modesti) femei din viata ta, nu prea ai cum sa te dai de gol..cel putin in privinta acestui aspect.

Recunosc geniul masculin care, desi nociv pentru noi femeile, desi un gest las (pentru ca nu poti sa fugi de la o femeie la alta daca ai un minimum de barbatie in tine), desi un gest teribil de egoist (pentru ca nu iei in considerare sentimentele lor, ci doar ale tale) are totusi succese garantate. Felicitari misoginilor din lumea intreaga! 😀

Anunțuri