Stii povestile alea prafuite de dragoste? Cu mesajul scris catre un suflet pereche, ascuns intr-o sticla si lansat pe valurile marii? Sau cu biletelul romantic ascuns intr-o cutie cu amintiri, uitata intr-un apartament…si decoperita de noul chirias, care intamplator e jumatatea ei? Cum ar fi sa ai parte de asa ceva in 2008? Cum ar fi sa te indragostesti de un necunoscut?

Cum ar fi sa va scrieti pagini intregi? Si cum ar fi sa stie totul despre tine?…Ei, dar cum ar fi ca tu sa nu stii nimic despre el? Cum ar fi sa vorbiti luni de zile, despre totul si despre nimic? Cum ar fi sa ajunga sa te cunoasca, sa iti stie capriciile si mofturile? Cum ar fi sa stie ce iti place? Cum ar fi sa ai o multime de intrebari fara raspuns, dar chiar si asa…sa iti dai seama intr-o zi…intr-o zi seaca, fara evenimente majore..intr-o zi lenesa si goala…ca o curiozitate a devenit o pasiune? Cum ar fi sa te razgandesti in permanenta in privinta lui….dar sa ramana mereu o constanta: ceva te atrage la un strain.

Cum ar fi sa-i asculti vocea? Cum ar fi sa ii descoperi un hobby si sa i-l pastrezi secret de restul lumii? Cum ar fi sa aiba incredere in tine? Si cum ar fi sa te incite riscul pe care-l presupune acest joc? Cum ar fi sa mergi intr-o zi pe strada si sa fii oprita de catre cineva care te intreaba de un drum cautat de multa vreme? Ce i-ai raspunde? Ce i-ai raspunde daca ti-ai da seama ca este necunoscutul in cauza? Ai face ce i-ai promis? I-ai sari in brate? Ai inrosi? Ai zambi necontrolat?

Din moment ce stii ca o sete nebuna de a afla adevarul te tine in priza, nu-i asa ca ai vrea sa amani pe cat posibil momentul intalnirii? Si nu-i asa ca iti vine greu sa o recunosti? De fapt vrei sa aflii secretul, sa descoperi misterul…dar te bucuri de intrebarile puse pe parcurs. Mai ales de una: te poti indragosti de un necunoscut?

Poti indragi trasaturi pe care nu le-ai mangaiat? Poti simpatiza mimica pe care nu ai mai intalnit-o? Poti aprecia privirile galese pe care nu le-ai cunoscut pana acum? Cum te poti indragosti de cuvinte, de replici, de sunete, de un ras contagios sau de complimente pe care le lasi sub semnul intrebarii cand vine vorba de sinceritate?

Cum?

Anunțuri