Ce sens au despartirile de aceeasi persoana, repetate in timp? De ce te desparti si te tot impaci? Dragostea va leaga, nu?..Dar daca asa stau lucrurile, care este scopul despartirii in the first place?

Cunosc oameni care se iubesc nespus, si chiar si in aceste conditii se despart o data la cateva luni, ca in cele din urma sa se impace, din nou, „pentru ultima oara”. Cu fiecare despartire cred ca se mai rupe ceva din tine..devi tot mai sensibil si poate incepi sa-ti pui tot mai multe intrebari in privinta dragostei voastre. Oare chiar asta e? E dragoste? Daca da, ce nu este in regula?..pentru ca va vad tot mai nefericiti.

In momentul in care ajungi sa-l ameninti pe celalalt cu despartirea, mai poti spune ca-l iubesti? Sau doar te multumesti cu o relatie in care domini? Esti in siguranta atata timp cat esti capabil sa controlezi demersul relatiei, nu?

Poti spune ca obisnuinta iti ingreuneaza luarea deciziei unei despartiri definitive, dar atata vreme cat vezi aceasta stare tensionata, acest du-te-vino intre impacare si despartire cum distruge tot ce a fost candva frumos, nu devine evidenta solutia? Nu vezi clar raspunsul? Nu intelegi ca inca mai ai o sansa sa pastrezi o amintire frumoasa?(un fel de quit while you’re ahead)