Acest post confirma o parere pe care Doru o sustine la orice ora din zi sau noapte, cu tarie. Este vorba despre un subiect pe care am purtat discutii cu el, eu fiind de partea cealalta a baricadei, ca la orice alta discutie a noastra:) Iata insa, ca de data aceasta, am avut o revelatie, in timp ce trageam cu urechea in autobuz la discutia telefonica a unei domnisoare. Tipa fusese inselata si incerca sa-i explice respectivului de ce este dezamagita de actiunile lui. Pe acest fundal cu iz de telenovela, am avut mareata revelatie.

Asadar, noi femeile, dupa cum mi s-a demonstrat in numeroase randuri, observ ca suntem atrase de tipul rau, tipul usor periculos, care poate in orice clipa sa ne distruga emotional, care ne domina din cat mai multe puncte de vedere. Ne place sa ne jucam cu focul. Ne place sa ne bucuram de relatia cu el pentru ca stim ca nu o sa tina o vesnicie. Pentru ca da, deep-down, suntem constiente ca e un idiot si ca nu e husband-material. Stim ca ne-ar insela, atunci cand si-ar pierde interesul si pasiunea pe care o simte pentru noi. Stim ca ar ajunge sa se foloseasca de noi. Stim ca am ajunge niste marionete si ca ne-ar manipula, ne-ar indeparta de prieteni si ne-ar izola prin atitudinea sfidatoare pe care ar afisa-o in fata noastra. Tipul asta, individul asta, este unul care iti ofera cu siguranta o relatie pasionala, intensa, o relatie in care te-ai simti mai femeie ca oricand…desi de scurta durata, dar la capitolul „moral si incredere de sine” ar fi pansamentul ideal.

Fetelor, a little piece of advice: ar trebui sa va sune un semnal de alarma, sa va dati seama ca oricat de tare v-ati atasat de individ, e momentul sa va luati ramas-bun atunci cand:

1) Nu raspunde la telefon, desi stii foarte bine ca nu e ocupat in momentul respectiv- te evita!

2) Nu e atent la discutia serioasa pe care incerci sa o porti cu el- cand era mort dupa tine, iti sorbea cuvintele..in plus, pe atunci nu erai nevoita sa porti discutii serioase cu el.

3) Iti vorbeste urat- nu are nici o scuza. e clar. si-a pierdut si respectul pe care l-a avut fata de tine.

4) Se fereste de contactul vizual in timpul discutiilor despre voi si incearca sa fie de acord cu tot ce spui, sa treaca cat mai repede momentul. Incearca sa te sarute ca sa „schimbe subiectul”, sa iti distraga atentia si sa iti potoleasca grijile- nenorocitul se eschiveaza si mai vrea sa iasa si favorabil din povestea asta!

Toate acestea fiind spuse, sunt convinsa ca sfaturile desi sunt de folos, nu vor fi puse in practica din acelasi motiv enuntat la inceput: Femeile adora suferinta mascata! Femeile vor, desi de multe ori nu sunt constiente de asta, sa fie geloase, sa sufere, sa se intrebe ce se intampla, sa stie ca partenerul ia deciziile importante pentru amandoi-lucru privit ca pe un gest galant, in faza de inceput a relatiei, dar care mai tarziu devine un semn clar al manipularii. Nu exista solutii pentru acest sindrom, dragelor…insa, cu timpul, sper sa ne dam seama ca un asemenea „tip rau” este intr-adevar o experienta intensa, insa una fara potential. „Tipul bun” este cel la care vom ajunge in cele din urma, cel pe care il vedem tatal copiilor nostri, cel care ne merita increderea si cel care merita efortul si timpul pe care sa il dedicam unei relatii alaturi de el.

Reclame