Da, o duminica lunga si lenesa. Duminica ideala. Duminica asta.

O dimineata tarzie, sub paturi moi si plapumi groase, cu vise asternute pe perne mari si pufoase, tolanite intr-un pat cald. O dimineata cu sandwhich-uri si cafelute aromate, cu poze vechi si muzici vesele.

O intalnire cu Irina si Sebi in Green. Muzica frumoasa, cercei, brose, bratari si inele, genti, portofele si multe alte minunatii cu povesti unice… Dar, in fond, era o intalnire „serioasa”. Asa ca are loc minunatul brainstorming: target, set de valori, marci, brand, pozitionare, print, spot, si cel mai grav…numele marcii! Oamenii draguti de la masa vecina trag cu urchea. Li se pare interesant asa ca incepem sa discutam. Le plac ideile noastre si ajungem sa le auzim si pe ale lor. Venim cu sfaturi si propuneri. Discutia e una naturala, frumoasa, cu niste oameni destepti si interesanti. Doua fete si doi baieti, poeti boemi cu idei marete pentru  o revista. Le citim poeziile si ramanem impresionati. Snif! Ladies and Gents, i give you :

HIGH-HEELS- Sabina Mihai

Alergam sa prind autobuzul fericirii,

S-ajung pe strada curcubeului,

(Unde aveam sa te-ntalnesc),

Sa ploua cu bani si vise implinite,

Sa rad mult si sa-mi bat joc de suparare

Sa asmutim dulaii printre garduri,

Sa joc sotron pe zilele de calendar si sa fiu un copil al vremurilor fierbinti

Dar am pierdut autobuzul fericirii

strada curcubeului era in reparatii iar tu

aveai intalnire cu alta.

Veste- Andrei Petre

Ti s-a dus vestea prin rai

Ca fundul mai moale ai

Decat puful norilor in care

Tolanesc in lene mare

Ingerasii,

Gustoasa ca papanasii

Lenjeria copila ai,

Trasura cu inaripati cai

Ce ti-a dus vestea in rai.

Asa ca, dragii mei, daca cititi postul acesta v-as ruga sa lasati un mic comment, un gand referitor la poeziile celor doi. Sunt entuziasmati si tare curiosi de cum le veti primi. Va multumesc anticipat:)

Reclame