Stiti bine cum sta treaba. Te certi cu prietenul, va amenintati cu despartirea, spuneti ca v-a ajuns, ca nu se mai poate asa, ceva trebuie sa se schimbe…Te hotarasti sa iesi cu prietenii, sa dansezi, sa vezi lume noua, sa barfesti nefericirile altora..si poate scopul intregii iesiri : sa iti ineci amarul intr-un pahar cu vin, sa te scufunzi cu totul…pana uiti de tine, dar mai ales de el.

Sfat: in situatii ca cea descrisa mai sus, este recomandata deposedarea de telefoanele mobile. „Atentie! Pericol de umilinta!”.

Cu totii, imi imaginez ca am trecut la un moment dat prin asa ceva. Daca ai noroc, iubitul/iubita nu va auzi telefonul, nu va avea chef de tine in momentul respectiv, nu va raspunde. Daca ai ghinion, vei ajunge sa te smiorcai in telefon, sa devi penibil cu rugaminti, milogeli si cereri de iertare care nu ar fi avut loc daca nu ar fi fost cantitatea impresionanta de alcool care se lafaie in sangele tau. Asemenea situatii sunt DE EVITAT, iar sfatul meu este urmatorul: ori iti lasi telefoanele acasa (greu,stiu…daca se imbata partenerul mai tare, sau inaintea ta si te suna el primul?), ori rogi un amic sa ti le tina, impreuna cu o serie de instructiuni serioase. De exemplu, sub nici o forma nu are voie sa iti inapoieze telefonul pana cand nu te vede cu capul pe perna. Nu are voie sa cedeze lacrimilor tale. Nu are voie sa te lase nesupravegheat! Nu are voie sa lase telefoanele nesupravegheate-esti tare inventiv cand esti beat si poti sustrage cu usurinta mobilul. Nu are voie sa raspunda la telefon-daca te suna partenerul, exista totusi riscul ca el sa fie treaz si sa il deranjeze ca nu „poti” sa vorbesti cu el/ea.

Atentie! La asemenea iesiri, mergi numai cu oameni de incredere, oameni carora sa nu te sfiesti sa le spui tot adevarul, oameni care te-au mai vazut in starea asta deplorabila, care stiu cum reactionezi in preajma alcoolului si care stiu cum sa te „manevreze”.

P.S.

Sunt atat de riscante telefoanele astea, „sub influenta”…si totusi o facem. Parca in momentele respective uitam complet de inhibitii si prindem curaj sa spunem tot ce nu putem in alte imprejurari. Nu imi dau seama daca e de bine sau de rau.

Reclame