Cu siguranta v-a fost dat sa cunoasteti oameni obsedati. Poate unii dintre voi chiar ati fost, sau sunteti niste mici obsedatei. Recunoasteti, oamenii astia sunt insuportabili. Vorbesc mult si prost…nu stiu sa dezvolte nici un alt subiect in afara de „obesesia” lor. Fie ca e vorba despre o persoana, despre un obicei, fetish, sau mai stiu eu ce minune, oamenii se agata de ceva, din nesiguranta.

„Esti nesigur pe tine? Pe personalitatea ta? Pe relatia ta? Atunci suna la 0800-OBSESIE.”- cam asa ar trebui sa sune un anunt in ziar. Hm, chiar ar putea deveni o promovare pentru un cabinet de psihiatrie. Poti sa-mi spui ca o idee care nu-ti da pace, este pana la urma o parte din tine…si ca cei dragi ar trebui sa te placa la pachet cu ea. Dar gandeste-te putin, egoistule..de ce sa fie toti nevoiti sa te asculte mereu vorbind despre aceeasi poveste? Poate ca de asta au inceput oamenii sa te evite. Te-ai gandit la asta?

Un om obsedat este un om care nu poate trece peste, nu poate inainta in viata, un om care e blocat undeva in trecut, in evenimentele din trecut. Profilul? Pai, undeva intre 18-110 ani, femeie/barbat/travestit/hermafrodit, candva se bucura de viata…iar acum, cel mai probabil, a devenit chain-smoker, a observat ca toti prietenii ei/lui au capatat acelasi tic: sa dea ochii peste cap (da, desteptaciune! din cauza ta!). Tratament recomandat? Get a life! Deschide ochii, bucura-te de bratele care te strang la piept, de privirea iubitei/iubitului-teoretic sincera, de complimentele mamei-care vor fi mereu incredibil de obiective (daca intelegi ce vreau sa spun!), si incetul cu incetul, pune-te pe picioare! Lasa oamenii care candva te-au rascolit, nu mai intoarce mereu privirea in urma, nu te mai gandi la ce „a fost” si incepe sa visezi la ce „o sa fie”…Iti zic eu, it’s the sane thing to do!

Get a life!

Reclame