De Halloween, spiritele se infierbanta. Incantatile aduc la suprafata monstri. Voi toti va puneti masti, va ascundeti si sperati sa nu fiti gasiti. Eu ma dezvalui. In noaptea asta ma demasc. In noaptea asta ai ocazia sa ma vezi asa cum nu ma vezi decat o noapte pe an… Fii pregatit..si vei descoperi o femeie senzuala, fina, la atingerea careia vei tremura…la soapta careia vei simti fiori…la visul careia te vei trezi in valuri de sudoare. E o femeie seducatoare, o femeie care te hipnotizeaza dintr-o privire…Flacarile nu o ard, apele nu o ineaca, vantul nu o sufla si zapezile nu o ingheata…e o fiinta magica, te obsedeaza si te poseda. Te are. Pe veci, te are. Ii esti subjugat si iti place.

Are buzele rosii ca pacatul, cand si le musca de placere…roz ca o virgina, cand asteapta un prim sarut. Are ochii negri, iar atunci cand ii privesti, incremenesti. De teama, atunci cand se incrunta…de placere, atunci cand ii citesti dorinta nestavilita in ei…de dor, atunci cand i se umezesc..incremenesti. Atingerea ii este moale si usoara…te gadila si ai vrea sa ii poti spune sa se opreasca…dar ce farmec ar  mai fi? In ea gasesti un chin dulce pe care il adori..o tortura masochista si adorabila, cruda si sensibila.. Ea e rece si cald, bun si rau, josul iadului si inaltul raiului, minunat si cumplit, incantator si oribil, alb si negru…o vesnica contradictie fermecatoare. Daca vrei sa o atingi, o faci pe riscul tau…pielea ii arde, sangele ii fierbe..parul ei te invaluie si te imbratiseaza, atunci cand te vrea…sau te sufoca, atunci cand te izgoneste. Sarutul ii e moale, dis-de-dimineata..rece, la pranz…plin si mult, la apus….alunecos, cald, apasat si dureros in toiul noptii. E un amalgam de nenorociri si bucurii, un superb amestec de cosmaruri si vise roz….

Femeia asta…femeia asta sunt eu. In noaptea asta iti dau voie sa ma vezi cu adevarat. In noaptea spiritelor, iti arat cine este Diana cu adevarat. De acum incolo, vreau sa percepi acest nume..Diana…cu totul altfel. Vreau sa intelegi ca, desi crezi ca ma cunosti, habar nu ai cine sunt cu adevarat. Desi ma privesti, nu ma vezi. Desi ma asculti, nu ma auzi. Asta sunt eu. Diana.

Reclame