Imi aduc aminte ca intr-o dimineata, ascultam Radio Guerrilla, iar Dobro si Craio ziceau ceva de niste statistici…Singura care mi s-a parut cu adevarat socanta, sau worth remembering, spunea ca pe internet au loc mult mai multe cautari pentru „sex” decat pentru „love”.-te pune pe ganduri, asa putin.

Adica de ce? De ce e lumea curioasa mai degraba de sex decat de iubire?

1) Aceste statistici merg mana in mana cu cele care arata ca barbatii navigheaza pe internet mai des decat femeile. Ar fi un raspuns bun: cautarile sunt efectuate de barbati. Barbatii stim bine ca prefera sexul in favoarea iubirii. Don’t ask me why.

2) Cred ca e mai comod, mai la indemana. Sexul e in materie de viata personala, ceea ce fast-foodul este in domeniul gastronomic: rapiditate, accesibilitate, here&now. Iubirea e mai ampla, mai complicata…iubirea e un fel de mancare servit cald, cu un pahar de vin eventual, presarat cu nelipsitele condimente.

3) Cred ca sunt foarte multi oameni singuri pe lumea asta. Si cred ca toti acesti oameni, singuri si tristi, cauta consolarea pe termen scurt, o cauta in experiente sexuale care mai de care mai ciudate, cat mai dese, ca sa simta ceva. Orice. Singuratatea cred ca le-a amortit sentimentele, iar ei cauta sa le anime. Majoritatea stiu ca gresesc abordarea, dar se complac, crezand ca nu mai au scapare, fiind convinsi ca asta le e destinul…o amorteala vesnica. Ei sunt cei care cauta „sex”, pentru ca s-au resemnat de la cautarile pentru „love”.

Reclame