Iubirea e o tare complicata. De fapt, sentimentul in sine e simplu, dar noi il complicam. Oamenii iubesc diferit de la persoana la persoana. 

De primul iubit de indragostesti cu totul, simti toata relatia la o intensitate puternica. Esti probabil adolescenta, incarcata de hormoni si vise despre relatia perfecta care tine o viata.

De al doilea te indragostesti cu putin scepticism. Ai deja experienta unei relatii esuate si inveti sa privesti lumea cu teama. Dar o faci. Se duce si asta.

Devi putin mai atenta cu sentimentele tale. Le menajezi mai mult, esti mai grijulie. Cand apare urmatorul, esti mai retinuta. O faci din nou, pentru ca nu ai cum sau de ce sa te protejezi in viata de iubire.

Ranita ramai de fiecare data cand se termina o relatie cu o persoana la care ai tinut..de care, ca sa folosesc termenul potrivit, ai fost indragostit .

De iubit o sa iubesti mai tarziu, cand vei fi suficient de matur sa stii sa pastrezi relatia respectiva, cand vei avea experienta greselilor celorlalte. De iubit iubesti o data. Daca ti se intampla de doua ori, ti-a pus Dumnezeu mana pe cap!-asta o vad ca pe un mit.

Publicitate