Povestea mea?

Imi spun povestea aproape in fiecare zi..aici..pe paginile astea. Din greseala, apasand pe butoanele astea albastre, ajung sa descopar cate sute de mii de clickuri se lovesc, cate sute de pareri isi lasa zeci de oameni…ajung sa vad cate din gandurile mele am reusit sa notez si cate imi sunt impartasite de mai multi oameni de cat m-as fi asteptat.

Si chiar si asa…in conditile in care experienta asta, cu blogul, este una fericita…ajung sa ma intreb…cate ganduri mai am de asternut? Si in legatura cu ce? Toate, dupa cum am mai spus candva(in postul meu preferat-„despre dragoste…”), se leaga in jurul dragostei. Nimic din ce as putea scrie, nimic important, nu are cum sa nu implice acest subiect. Ma uit uneori, rar…de parca m-as uita in biletele vechi de dragoste, in ciornele blogului. Parca asta si sunt. Vechi bilete de amor. Sentimente de candva, consemnate pentru a nu fi uitate.

(pe fundal, in timp ce scriu, canta o melodie incredibil de frumoasa…-multumesc, raluca!-„by the sea”, a lui eleni karaindrou…are un aer frantuzesc, imi place. imi aminteste de „amelie” si povestea aia incredibila de dragoste…)

Revenind…Totul are legatura cu iubirea. Din iubire pornesc o multime de derivate : ura, razbunare, pasiune, aventura, sex, tradare, minciuna, incredere, soarta, casnicie, amintiri, durere….si cate altele…Cred ca e singurul lucru din timpul vietii, in privinta caruia nu ar trebui nimeni sa se indoiasca vreodata. Si totusi multi o fac. Multi sunt sceptici…spun ca dragostea e o poveste, un mit… Eu cred ca tuturor li se demonstreaza pana la urma ca exista…si ca nu ai cum s-o negi. Altii sunt de parere ca nu ai cum sa iubesti o singura persoana. Eu cred ca de indragostit, omul se indragosteste tare des..dar de iubit..de iubit cu adevarat, e norocos daca o face o data in viata…daca i se intampla de doua ori…atunci i s-a oferit o a doua sansa de care trebuie sa tina cu dintii. Asta in conditile in care nu au loc simultan. Pentru ca atunci, una dintre ele este dragoste, iar cealalta…o pseudo-dragoste…o distractie.

 Sfat(?!): iubeste pentru ca asta simti…nu pentru ca vrei sa fi iubit inapoi!

p.s.

de ce scriu posturi la ora 5 dimineata?!

Reclame