Nu suport revelionul. Este vorba de o seara…asa, in linii mari…pentru ca de fapt e vorba de ora 24:00-24:01. Si pentru seara asta, lumea se intoarce cu fundul in sus. Cumparaturi, haine scumpe, accesorii, magazine peste magazine, pregatiri, rezervari, telefoane, discutii, cabane, masini, cupluri sau singuri, bagaje, nameti, blocaje rutiere, frig si lemne pentru foc…toate formeaza un haos general, un vartej in care suntem prinsi si care ne „scuipa” la miezul noptii ca sa putem sa ciocnim, sa ne pupam si sa ne urlam „la multi ani”-sa urlam, pentru ca trebuie sa acoperim zgomotul artificilor si al betivilor de pe strazi…sau din camera alaturata.

Ma enerveaza ca se depun atat de mult efort, timp…si bani…totul pentru o seara..o seara care trece incredibil de repede, dar care pana sa vina, te distruge pe fond nervos.

De ce ne lasam prinsi in obiceiuri tampite? De ce nu facem o seara din asta intr-un weekend, doar pentru ca avem chef sa ne vedem prietenii?…Si daca o facem, de ce mai acordam atat de multa importanta unei singure nopti pe an?

Reclame