Dilema!

In viata trebuie sa ai mereu grija unde calci…. s-ar putea sa aluneci si sa te izbesti de podea. Trebuie sa te gandesti mereu la consecintele actiunilor tale… sa fi mereu pe faza. E indicat sa te gandesti si la cei din jur…E indicat sa gandesti inainte sa vorbesti… E indicat sa iti asumi raspunderea pentru propriile greseli… E indicat sa fi precaut si sa nu te pui singur in situatii din care nu stii sa mai iesi.

In viata e bine sa risti…sa-ti iei inima-n dinti si sa fugi dupa ceea ce vrei. In viata e bine sa nu te dai indarat de la nimic…In viata e bine sa te bucuri de toate trairile de care ai parte, fie ca-s bune sau rele. In viata e bine sa spui oamenilor dragi ca ii iubesti…pana sa nu fie prea tarziu. In viata e bine sa te bucuri de castiguri, nu sa cauti sa le depasesti. In viata e bine sa risti, daca vrei sa descoperi si sa explorezi…In viata e bine sa „iesi din cutie”.

Combina cele doua paragrafe care se bat cap in cap si spune-mi daca iese ceva normal si coerent!…Pentru ca separat mie mi se pare ca au ambele sens. Dar ..impreuna…ce pot insemna?

Reclame