Prietenele cele mai bune ale unei fete sunt esentiale in relatia ta cu ea. Prietenele o sfatuiesc mereu, sunt mereu langa ea, si cand nu sunt, vorbesc mereu la telefon…deci o cunosct extrem de bine si stiu ce-i trebuie. Daca ele cred ca tu nu esti potrivit pentru ea, ca nu ii trebuie unul ca tine, ii vor spune..te vor desfiinta, te vor scoate din ecuatie. Asadar, esti la mila prietenelor ei. Ele vor lua decizia in privinta relatiei tale cu ea. Bineinteles ca ea va lua hotararea finala, spun doar ca daca ii spun in mod constant ca vad la tine lucruri urate, pe care ea, orbita de atata indragosteala nu le mai vede, pana la urma va ceda si va avea incredere deplina in ele. Trebuie sa le impresionezi, dar fara sa fortezi nota, fara sa se vada ca asta vrei…sa vina natural. Stiu, iti cer lucruri grele, dar asta e cheia reusitei tale, asculta-ma!

Prima impresie conteaza! Prima oara cand iesi cu ea si cu prietenele ei, ai mare grija!…Sa o iei in brate si sa o saruti cat de des posibil. E important sa vada prietenele ei ca esti indragostit, sa va vada impreuna, sa va studieze, sa vada cum va sta imbratisati. In general, prietenele i se aseamana la caracter, deci cunoscand-o pe ea…poti sa intelegi putin si cum functioneaza ele…poti sa profiti de asta si sa glumesti cu ele la fel cum ai face si cu ea. Sa nu fi nici timid, dar nici tupeist. Keep it simple. Daca vezi ca va intelegeti bine…ai reusit! You are in!…esti de-al lor. Adica te-au acceptat, ai primit aprobarea, esti ok pentru prietena lor…

De aici incolo, te descurci si singur in relatia cu ele. O sa-ti dai seama in timp cand e ok sa le suni, cand intreci masura, adica o sa-ti dai seama cam cate o sa-ti permiti cu ele. Dar asta dureaza ceva. Depinde de oameni.

Bineinteles ca exista si reversul medaliei. Exista si varianta in care ea e pusa sub lupa de catre prietenii lui. Numai ca baietii, in general, sunt mai putin pretentiosi. Ei se uita, vad..si plac sau nu. Nu stau sa analizeze prea mult. Vor sa vada daca e putin inteligenta, daca stie de gluma, daca bea o bere cu ei…si daca are prietene sau surori. Cam atat. Sunt mai la obiect decat fetele.

Intr-un post viitor…”Meet the parents”.

Anunțuri