Intotdeauna m-am mandrit cu prietenii mei. Chiar si cu cei care nu-mi sunt foarte apropiati,eventual doar cunostinte…dar care au reusit sa faca ceva foarte tare, care au reusit sa se remarce. Asta s-a intamplat cu niste oameni din liceu…care au inceput cu o revista originala, scoasa la imprimanta liceului, capsata, alb-negru…vanduta cate un singur exemplar pe clasa(si acum cred ca mai am unu pe care „am uitat” sa-l impart cu colegii de clasa). De la revista asta au ajuns pana la concerte(vezi STIMULTAN), intalniri cu oameni importanti din toate domeniile..ce sa mai..they’re on their way to the top. Si asta prin modestie, prietenie si munca multa. Vorbesc despre baietii si fetele de la Oricum.

Acum, au un nou proiect, pe care am intarziat in a vi-l aduce la cunostinta, ma scuzati. Dar better late then never..asa ca here goes:

ICUBE COMPETITION:
Innovation Initiative Incubator

Editia 2007 a competitiei de inovatie in stiinta si tehnologie ICUBE si-a deschis portile incepand cu data de 20 iunie.

Dupa ce anul trecut castigatorii si-au dus ideea in Statele Unite ale Americii unde au prezentat-o potentialilor investitori, invingatorii din acest an vor fi recompensati cu 1500 euro si accesul la etapa regionala a competitiei de inovatie NOVATECH, organizata de INTEL si Universitatea Berkley.

Pentru inscrierea in competitie e nevoie ca echipa sa fie compusa din 2-4 tineri (18-30 ani, unul dintre ei obligatoriu student la o facultate cu profil tehnic) si un mentor; echipa trebuie sa inscrie un proiect in competitie prin intermediul site-ului pana pe 31 iulie. Inainte de desemnarea echipei castigatoare, finalistii ICUBE vor petrece o luna de zile in tabere special organizate pentru ei, unde vor invata sa-si valorizeze proiectul astfel incat sa poata fi transformat intr-o afacere de succes.

ICUBE este o initiativa marca ORICUM, in parteneriat cu Asociatia Studenteasca Best Romania, sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Romaniei. Pentru informatii suplimentare accesati site-ul oficial al competitiei, www.icube.ro.

Anunțuri