Sunt o multime de lucruri care se intampla dupa ceva important. Si nu prea inteleg cum de momentele astea, de „dupa”, au devenit atat de importante…de comerciale, de cliseeice.

Dimineata de dupa…- de dupa sex, evident. S-au scris si carti despre partea asta a unei relatii ( fie ca e de lunga durata, fie ca e o aventura de o noapte cu bunacu exotic pe care l-ai cunoscut in vacanta pe alte meleaguri)..de filme nici nu mai zic. Peste tot se discuta despre „dimineata de dupa”. Cum sa te strecori tip-til din pat, sa fugi la baie, sa dai de cateva ori cu periuta pe dinti (nu de prea multe, pentru ca nu vrem sa isi dea seama celalalt ca am apelat la trucuri din astea!)…iarasi tip-til, te strecori inapoi in pat si te joci de-a „adormita”. SAU : metode despre cum sa te eschivezi si despre cum sa te imbraci mai repede si sa fugi din casa lui. SAU : idei stralucite despre cum il poti trezi mai suav si mai incitant. SAU : magia  postludiului. SAU,SAU,SAU….

Intalnirea de dupa…- de dupa despartire. Prima intalnire cu fostul sau fosta, dupa despartire…e destul de incomod, mai ales pentru cel care si-a luat papucii in spinare si a plecat acasa. Jenant e pentru amandoi, oricum. Atingerile sunt studiate, miscarile sunt gandite de 3 ori inainte de a a fi facute, cuvintele alese cu grija maxima, privirile fiind singurele iscoditoare si tradatoare.

Iubirea lui/ei de dupa…-de dupa tine, da! De cele mai multe ori se intampla sa dea lovitura exact dupa despartirea voastra. Sa-si gaseasca marea iubire dupa ce se termina intre voi. (juju, remember our talks?)

Tigara de dupa..- fie ca e dupa sex, fie e ca e dupa o sedinta, o intalnire cu socrii, un eveniment stresant in orice caz, fumatorii simt nevoia „faimoasei” tigari „de dupa”. Din cate am inteles (eu fiind nefumatoare), e cea mai buna metoda de relaxare.

P.S.

acest post il dedic urmatorilor cititori avizi de posturi sex-related : Crash, Doru…si blur(in mai mica masura)-in ordinea obsesiei exprimate la mine pe blog.

Reclame