Unele cuvinte sunt greu de spus…greu de exprimat. Din cauza asta, incercam sa le inlocuim , cu unele asemanatoare, dar care nu sunt tocmai sinonime perfecte. Asta lasa loc interpretarii, iar de aici pornesc tot felul de confuzii si nedumeriri.

„TE IUBESC”cuvinte grele, ce-i drept…alambicate, complicate, intortocheate..Sunt greu de spus cand ti-e teama ca nu le vei auzi la randul tau, din partea celui caruia i le adresezi. E o marturisire pe care atunci cand o faci, are urmatorul efect asupra ta : te face vulnerabil! Esti expus. Ti-ai aratat sentimentele celuilalt. Cica dragostea adevarata este cea in care iubesti fara sa astepti sa fii iubit inapoi. Da. Accept asta. Sunt perfect de acord. Doar ca sunt convinsa ca ajungem cu totii, la un moment dat, in punctul in care vrem sa ne simtim iubiti. Poate asta e unul din lucrurile pe care le iubim la persoana de langa  noi…felul in care ne iubeste. Nu mi se pare o iubire mai putin adevarata, mai putin reala sau sincera. Asadar, ii spui ca il iubesti, sperand intr-o oarecare masura sa-ti raspunda la fel…sa stii ca nu esti singura. Multi se tem sa le spuna, dar eu cred ca gresesc. Gresesc lasand momentele alea sa treaca pe langa ei. Nu se vor mai intoarce.

„IARTA-MA”- iarasi complicat de spus. Gresesti fata de cineva, iti dai intr-un final dramatic seama….si nu iti vine sa spui cuvintele astea. Eu cred ca oamenii carora le vine chiar atat de greu sa-si ceara iertare, nu se caiesc cu adevarat..nu regreta sincer si nu ii intereseaza, pe cat de mult ar trebui, sa fie iertati. Trebuie sa ai constiinta pentru asta. Nu toti au, de ce sa ne amagim crezand altceva?!

Reclame