Mergeti la „The shape of things”, la Teatrul Act. Nu stiu exact cand se joaca…dar daca prindeti piesa…nu ratati ocazia!

Un tip tembel…blegut asa…naiv…singuratic, introvertit..timid…cunoaste o fata. Ea e tot ceea ce el nu e…expansiva…zambitoare, optimista..Se indragosteste de ea. Se iubesc. Se saruta. Ea ii cunoaste prietenii. Toti sunt uimiti pe ce bunaciune a pus blegu mana. Dupa un timp, il convinge sa renunte la geaca lui de piele, ingrozitoare, pe care nu voia sa o dea jos, la care nu ar fi renuntat in veci. Pentru ea, o face. In curand, la apropourile ei, isi face operatie estetica la nas…pentru ca ei i se parea prea mare. Incepe sa poarte haine la moda…el!vesnicul demodat!Tot felul de schimbari au loc in viata lui. Toate pentru ea. Din dragoste pentru ea…

Surpriza!!! Tipa il folosise la un proiect, o tema pentru facultatea de teatru la care era studenta. Si ii dezvaluie asta in seara in care ea primeste un premiu pentru acest „Experiment”, seara in care el avea in buzunar un inel…pentru ea. Totul este dat pe fata. Totul fusese o farsa… Toate declaratiile… Toate mangaierile..

Exista drama mai mare? Suferinta din iubire, mai mare decat asta? Dezamagire mai mare decat atunci cand descoperi ca ceea ce tu considerai a fi dragoste era de fapt o minciuna?..

Sa mergeti sa vedeti piesa!

Reclame