little_lovers_by_loverboy1990.jpg 

Va amintiti dragostea din copilarie? Cum era?… Doi copilasi naivi, care nu au habar ca Mos Craciun nu exista, care inca mai cred ca din intuneric, daca nu esti cuminte, iese Bau-Bau-ul, sau ca daca vorbesti cu tigancile de pe strada, te baga sub fusta lor si te fura…ei se uita intr-o zi unul la altul si isi planteaza un pupic moale din varful buzelor.

Se poate intampla oricand. S-ar putea sa fiti la scoala, in banca, sa ii ceri un creion albastru…si el sa se intinda spre tine si sa te lase cu prima amintire roz. S-ar putea sa fiti la mare, cu parintii, care se cunosc si ei de cand lumea si deja isi imagineaza ce frumos ar fii sa ajungeti candva sa va iubiti…el ti-ar rupe galetusa ta preferata, aia cu floricele..tu ai incepe sa plangi, iar baietelul speriat de lacrimile tale mari, ti-ar gadila coltul guritei cu un pupic. Poate ati fi in grupa mijlocie, la gradinita…si educatoarea perspicace v-ar oferi chiar voua rolurile de print si printesa…sub impulsul momentului artistic, la sfarsitul piesei, in fata parintilor, ar face pe viteazul cavaler ce-si saruta domnita.

Cu amintirile astea ramai. Sunt primele amintiri in ale amorului. Cum ai putea sa le uiti vreodata?! Pe mine m-a placut baiatul prietenilor de familie. Era un tembel si jumatate dar am si acum poza in care ma strange de gat si ma pupa in acelasi timp. Copilarisme.. 🙂

eu stransa de gat!-nah doru! ca sa vezi ca eu nu mint! 😛

Anunțuri