my_heart.jpg 

Multa lume habar nu are sa danseze si totusi se incapataneaza sa o faca. Complet stupid.

Cel mai tare ma distreaza pipitele cu fusta de o palma lungime, care isi misca popoul fix langa masa. Adica se ridica frumusel de pe scaun, il imping sub masa si incep sa se miste la stanga…la dreapta…la stanga…iar la dreapta..ca adorm numai cand imi imaginez! Nici macar senzual nu mi se pare. Zici ca ar fi un efort fizic…parca ar fi la sala, unde fac miscari complet mecanice. Langa ele, „danseaza” evident tipi imbracati cu tricouri fara maneci, pantaloni de in albi…si indispensabilii pantofi cu varful in sus…ca la spiridusi,asa. Mereu imi vine sa merg la ei, sa-i calc pe varful pantofilor si sa-i vad cum vin in fata…ca hopa-mitica!!!!! Da. Ei sunt acolo, langa ele. Le ating lasciv pe abdomen si incearca sa mimeze actul sexual. Pentru ca vaaai…cata placere este o asemenea imagine pentru noi, restul muritorilor, nepriceputi in arta dansului.

Bai nene, nu esti in stare sa asculti muzica si sa te misti pe ritm…las-o asa. Stai jos. Asta in cazul in care nu vrei sa urmezi niste cursuri…sa-ti deschizi putin orizonturile.

In general am observat ca baietii sunt cei mai simtiti si in momentul in care fac aceasta descoperire…ca nu se pricep sa danseze…o lasa moarta. Stau si ei la masa si se hlizesc. E mai de bun simt. Ar trebui sa ia si fetele exemplu si sa se mai controleze. Sa dansezi nu inseamna sa atragi atentia, sau sa arati tuturor ce bine stii tu sa mimezi orgasme multimple…inseamna sa te misti pe un ritm. Sa te simti bine. Fara sa depui eforturi in sensul asta.

Anunțuri