who_dont.jpg 

Indragostitii din lumea intreaga, au la baza aceleasi trasaturi. Vor monogamie, cine romantice, luna de miere in insule tropicale, copii multi si sarbatori petrecute in familiile lor numeroase.

Ceea ce am observat eu…ca au toti in comun…este o melodie. O melodie a lor. O melodie care le aminteste de ceva prin care au trecut impreuna, ei doi. Prima intalnire, prima oara cand au facut dragoste, primul lor dans…toate aceste „prime” experiente sunt legate in mod inevitabil de O melodie…Fie ca este ” Et si tu n’existais pas” a lui Joe Dassin, fie „Daca pleci” a lui Catalin Crisan…fie „New Year’s day” de la Bedouin Soundclash, „Nine million bicycles” a lui Katie Melua sau „I will always love you” a lui Whitney Huston…Oricat de variate, oricat de old-school, emo, sau funky, melodiile leaga putin o relatie. Indragostitii se bucura cand o aud in cele mai ciudate momente …cand se cearta-atunci imi imaginez ca este cel mai intens. Sa te certi monstruos cu el/ea…si sa se auda in surdina melodia aia…pe care o auzeati de undeva de departe, in ziua in care v-ati cunoscut. Ce va poate calma, ce va poate readuce zambetul pe buze mai rapid decat asta?

Chiar si daca relatia se termina, melodia joaca un rol important. Perioada imediat urmatoare, vei asculta melodia pe repeat, ca sa-ti amintesti cum era- in cazul in care ti se dau papucii…sau prea putin iti va gadila auzul-daca esti cel care da papucii. Pe termen lung insa, vei invata sa asculti melodia si sa-ti amintesti doar de momentele frumoase. Vei uita resentimentele.

Care ti-e melodia si efect are asupra ta?

Reclame