Bulgaria. 1 mai. A fost frumos, caldut si plin de romani…peisajul foarte dragut, cu aspect mediteraneean, terase multe si frumoase, bulgarii smecheri pentru ca ne-au atras acolo cu preturi mici la cazare, dar maricele in rest (chiar si asa nu se compara cu mamaia noastra, deci e rentabil!), mancare foarte buna si conditii de lux! Plaja era frumoasa, marea rece…asa ca noroc cu piscina si jacuzzi-ul de la hotel. O sa pun si ceva poze ca sa vedeti cu ochii vostrii. Eu una, recomand locul asta. Ieftin si frumos-ce altceva poti sa ceri?

Aaaa..da…special pentru toti romanii veniti sa cheltuiasca banii pe la ei, bulgarii s-au gandit bine si au organizat „Petrecere Romaneasca” trei nopti la rand: house ieftin, manele, si o-zone. Misto, cashto, super, cool….si alte adjective aseamanatoare, fara numaaaaaar!!!!

Asa ca blur, scuza-mi absenta, dar este motivata!…nu-ti face griji, voi reveni in curand cu un articol, desi teoretic nu am timp, pentru ca unii dintre noi incep sesiunea de saptamana viitoare.

Pozele mai dragute/artistice le voi pune in curand pe my deviant. So check ‘em out.

img_6412.jpg

img_6449.jpg

img_6477.jpg

Anunțuri