dots_for.jpg 

Visez sa ma mut cu o prietena intr-un apartament. Am visul asta de multa vreme. Cum sunt anul 1 la facultate, am ascultat sfaturile tuturor sa astept pana in anul 2 sa ma angajez. Se pare ca au avut dreptate cand mi-au spus ca anul 1 te solicita destul de mult, pentru ca deja am o restanta. Asa ca visele mele de a ma muta de acasa s-au amanat un an. Vreau sa am un apartament micut, cochet, mobilat de la ikea. Vreau sa am o camera luminoasa, cu ferestre mari, sa intre soarele. Vreau un pat din fier forjat, tapet mov(lila…o nuanta de mov sa fie!), iar restul mobilei sa fie in culorile verde si/sau alb. Neaparat trebuie sa am un beanbag in camera. Poze si lumanari asezate peste tot. Lampadare din hartie, stilul chinezesc(am deja unul:D ). Camera comuna vreau sa aiba o canapea moale si pufoasa. Sa arate bine,chiar daca se murdareste repede. Vreau ca intreg apartamentul sa fie primitor si cald. Trebuie neaparat sa avem o masa mare pentru cina. La mine vreau sa fie in permanenta prietenii in vizita. Casa mea va fii mereu plina cu oameni, cu rasete, drame, lacrimi, povesti, tipete, jocuri si flori. Muzica va fii mereu pornita. Televizorul va sta la loc de cinste. Frigiderul va fii unul incapator, in care voi da iama de fiecare data cand renunt la regim. Voi avea nevoie de un cuptor cu microunde pentru popcornul la care imi voi chema mereu prietenii atunci cand  am chef de un film. Vecinii nu vor avea probleme cu acest du-te-vino al micului meu sanctuar, pentru ca vor fii cei mai tari vecini ever…intelegatori, fie tineri, fie in varsta. Cei tineri vor fii invitati la partyurile pe care le voi da impreuna cu my roomie.Voi avea un balcon micut unde voi aseza muscate rosii si panselute. Tot pe terasa voi avea o masuta mica si cateva scaune, unde vara voi aprinde lumanari si voi chema fetele sa stam la un pahar cu piciorul inalt, plin cu vin rosu si povesti despre iubire..

E visul meu. Tin la el ca la ochii din cap. Trebuie sa se indeplineasca la un moment dat. Sa nu indrazniti sa ma contraziceti!

p.s.

Iubitul meu va veni des in vizita si nu va mai dori sa plece. Poate ca va sta la mine pentru perioade indelungate de timp…dar nu se va muta la mine. Am nevoie ca visul asta sa-l gust din plin de una singura…eu si cu o buna prietena. Cu ea ma voi certa des, dar ne vom impaca de fiecare data. Va fii sora pe care nu am avut-o niciodata.

Anunțuri