discuss_by_theonlyverdict.jpg

…vrea Doru sa afle.

multi baieti cer multe numere de telefon.dar cate numere primesc?cred ca sunt doua scenarii:

1)baiatul vede fata in club/hi5/bar. baiatul are initiativa unor discutii in urma carora sa-si poata da seama daca se merita sa-i ceara fetei numarul de telefon. presupunand ca totul decurge bine…fata are de luat o decizie.acum,draga Doru, ea se gandeste asa…

a)”pare destul de normal,imi place cum gandeste,ne intelegem bine…de ce nu?!”…..sau

b) „vorbeste cu precipitatii,bate campii si se holbeaza in decolteul meu…deci NICI IN RUPTUL CAPULUI!”…sau

c) „arata destul de ok…dar ma cam enerveaza…” -asta e mai tricky…aici multe iau decizia proasta de a-si da numarul de telefon, fiind influentate de fizicul uluitor si, incercand sa se convinga ca prima impresie poate fi inselatoare, isi complica existenta.se inhama la ceea ce se va dovedi a fi o mare greseala pentru ca intr-un timp relativ scurt, fata isi va da seama ca degeaba e incredibil de chipes baiatul si armura ii sclipeste tare,tare…daca nu are nimic altceva de descoperit la el,nimic altceva de aflat. si eroina noastra ajunge sa-si blesteme acel cubalibre in plus care i-a dat imboldul necesar sa-si dicteze numarul de telefon,unui baiat care nu il merita.

2)baiatul cunoaste fata de ceva timp deci nu e „Cerere de nr de tel la prima vedere”. cei doi se stiu,vorbesc,poate chiar se plac reciproc…si baiatul isi face intr-o zi curaj sa ii ceara numarul.

a)”in sfarsit!!!”  – pentru ca si ea il placea, si ea se gandea de ceva vreme la o eventuala relatie intre ei, rasufla usurata cand vede ca nu i-a citit semnele gresit.(happiness all around!)

b)”nuuu…rahat…de asta imi era frica!” -ea il place,dar nu la fel de tare…pentru ca ea sta sa se gandeasca daca nu cumva, cand vor incerca sa aiba o relatie si aceasta va esua, prietenia lor se va duce pe apa sambetei.problema asta e…ca ea sta si se gandeste.ceea ce nu inseamna decat un singur lucru…ca it’s not ment to be.if it were…ar fi reactionat ca la a). si aici sunt fete care iau decizia nepotrivita si ajung sa-si bage unghia-n gat.

acum draga Doru,cam astea ar fi variantele…astea mi-au venit in cap.ce sa-ti zic? in linii mari, fata sta sa se gandeasca daca il place pe tipul respectiv sau nu.pentru ca atunci cand un tip iti cere numarul de telefon, it can only mean two things: he wants to date you sau …he wants to date you.basicly…

p.s.

mai exista si cazul fetelor care isi dau numarul de telefon oricui l-ar cere pentru ca:

a)nu le intereseaza cine suna -fac triaju dupa ce se trezesc din betie

b)nu le intereseaza -ptr ca nu isi dau numarul corect de telefon

c)le place atentia -ptr ca ele sunt naive si isi joaca cu f mult talent rolul de lolita in desperate need of attention

Publicitate